Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Egészség és Szépség Csomag rendelés

Az Egészség és Szépség Csomag 1 Lamiderm szérum + 60 + 30 kapszula Laminine + 1 Omega + 1 Digestive + 1 Immune terméket tartalmaz, melynek ára 226,65 € + 27% ÁFA + szállítási költség, így bruttó 93.000.- forint az ár. A bruttó ár tartalmazza a szállítási költséget és az ÁFA-t is! A termékek 5-8 munkanapon belül érkeznek meg hozzád. Ne felejtsd el, hogy rendelésedre 30 napig 100 %-os pénzvisszafizetési garancia érvényes (kivéve a szállítási költséget).

Az alábbi űrlap értelemszerű kitöltésével tudod megrendelni a már kiválasztott csomagot. A Laminine Aktiváló csomag vásárlással jogosult leszel arra, hogy a jelenleg elérhető legjobb nagykereskedelmi áron juss hozzá a Laminine Aktiváló termékekhez. Megrendeléseddel arra is jogosulttá válsz, hogy a későbbiekben akár 1 doboz terméket is nagykereskedelmi áron vásárolhass meg, amennyiben csatlakozol a LifePharm Global Network világméretű hálózatához, tehát így a későbbiekben is mindig nagykereskedelmi áron tudsz rendelni bármilyen Laminine Aktiváló terméket. A csatlakozás nem kötelező, de ha csatlakozol, az sem jár semmiféle jövőbeli kötelezettséggel vagy költséggel!

Ha a termékekkel kapcsolatosan szeretnél szakorvosi konzultációt kérni, akkor jelöld be azt is, hogy időpontot egyeztethessünk!

Egészség és Szépség csomag megrendelés


OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!