Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Dr. Molnár Csaba és Budai Ágnes

e-mail:
agica0523@gmail.com

Telefon: +36 30 303 3381

Kedves Érdeklődő, 

Ha Ingyenes orvosi tanácsadást, vagy több információt szeretne, kérem írjon nekünk, és hamarosan válaszolunk. 

Rendelését itt is megadhatja, kérjük írja meg a pontos elérhetőségét, hogy minél előbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. 

Karrierrel kapcsolatban szeretne érdeklődni, kérjük adja meg pontos elérhetőségét, hogy minél előbb visszahívhassuk Önt!

Az Ön adatai

Kérem, adja meg, hogyan léphetünk Önnel kapcsolatba.


Miben segíthetünk?

Nyugodtan tegye fel bármilyen kérdését vagy egyszerűen csak írja meg nekünk, mit szeretne.


OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú étrend-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!

A weboldalon található adatok nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, vizsgálatot és terápiát! Az ossejtdoktor.hu összes tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál!