Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) [email protected]

Dr. Molnár Csaba és Budai Ágnes

e-mail:
[email protected]

Telefon: +36 30 303 3381

Kedves Érdeklődő, 

Ha Ingyenes orvosi tanácsadást, vagy több információt szeretne, kérem írjon nekünk, és hamarosan válaszolunk. 

Rendelését itt is megadhatja, kérjük írja meg a pontos elérhetőségét, hogy minél előbb fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. 

Karrierrel kapcsolatban szeretne érdeklődni, kérjük adja meg pontos elérhetőségét, hogy minél előbb visszahívhassuk Önt!

Az Ön adatai

Kérem, adja meg, hogyan léphetünk Önnel kapcsolatba.


Miben segíthetünk?

Nyugodtan tegye fel bármilyen kérdését vagy egyszerűen csak írja meg nekünk, mit szeretne.


OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!