Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) [email protected]

Üzleti lehetőség Önnek

Nemzetközi csapatunkba felvételt nyerhetsz, ha kellően motivált vagy, érdekel az őssejt aktiválás és holisztikus – egészséges életmód, és szereted a kihívásokat. 

Előnyt jelent a jó kommunikatív készség, optimista szemléletmód, kitartás, a szükséges marketing, és üzletvezetési ismereteket folyamatosan elsajátíthatod. A készítmények hatékonyságát szakértő segítségével megismerheted.

Feladatkör: Baráti beszélgetések formájában információkat adni, az őssejt aktiválásról, a készítmények használatáról, az orvosi konzultációról, és előadások időpontjáról. Esetleg te is szervezhetsz tárgyalásokat, előadásokat.

 Amit elérhetsz: jó csapatszellem, nemzetközi szintű versenyképes jövedelem, utazások, ajándék nyaralás, soha többet nem kell dolgoznod, mert ha azt csinálod amit szeretsz, a munkád a hobbid. Passzív jövedelem.

Rugalmas, munkaidőben, – munkatársainknak – orvosi segítséggel népszerűsítheted a legkorszerűbb orvosi módszert, amely nagyfokú hatékonysága ellenére nem jár mellékhatásokkal és veszélyekkel. A készítmény éppen ezért bárki számára megvásárolható, és a tanácsadók magas nemzetközi szintű jutalékot kapnak.

A bérezés teljesítmény alapú, de már az első hónapban is heti rendszerességgel számíthatsz a fizetésre.

Elérhetőségeinken részletes információt kaphat.

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!