Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Tudja Ön, hogy mi az a Laminine Őssejt Aktiváló faktor, és mire jó?

Az Őssejt Aktiváló faktor (FGF2, azaz Fibroblast Growth Factor, magyarul fibroblaszt növekedési faktor) nem csak a sejtek szaporodását segíti, hanem jól működő sejtek kialakulására hat, vagyis a sejtdifferenciálódást segíti elő.

Mivel embrionális korban nagy mennyiségben termelődik, megvédi a gyorsan osztódó sejteket a daganatos elfajulástól (csak differenciált, egészségesen működő sejtek keletkeznek). Mivel természetes anyag, a nagy hatékonyság ellenére nincsenek mellékhatásai! Viszont fokozatos, és tartós javulást eredményez a felnőttkori problémáknál.

Sajnos, felnőtt korban főképpen a környezeti ártalmak miatt az őssejt aktiváló faktor mennyisége lecsökken.

Gyorsabban öregszünk, mint amire lehetőségünk lenne. Bizonyos szerveink megbetegszenek.

Az Őssejt Aktiváló Faktor tehát

 1. Megfiatalítja a sejtállományt
 2. Kicseréli a beteg sejteket.

Ismerje meg a háttértörténetet!

A LifePharm Global Network őssejt aktiváló termékei és egyéb étrend-kiegészítői:

Laminine Őssejt Aktiváló

A Laminine Őssejt aktiváló egy különleges kombináció, mely

 • megtermékenyített madártojás kivonatból
 • tengeri fehérjékből, és
 • szárazföldi növényi fehérjékből (fitoproteinek) áll.

Dr. John Davidson 1929-ben fedezte fel, hogy a csirke embrió, a megtermékenyítést követő kilnecedik napon fejlődik a leggyorsabban. Arra következtetett, hogy ezen a napon, nagyobb mennyiségben van jelen az a faktor, amely az őssejtek differenciálódását, vagyis a különböző szövetféleségek kialakulását (elkülönülését) előidézi. Ezzel a faktorral idegrendszeri betegeket, cukorbetegeket, és daganatoktól szenvedőket gyógyított meg.

Az 1960-as években több kutatás bizonyította, hogy a felnőtt szervezetben is vannak differenciálódásra képes őssejtek, melyek képesek a szervek sejtállományát megújítani. Elkezdődtek az őssejtek beültetésével történő gyógyítások.

Dr. Bjoedne Eskeland norvég orvos, 50 évvel Davidson után, szintén az embrionált tojás fejlődését tanulmányozta, és igazolta a kanadai kutató által kivont faktor őssejtekre gyakorolt hatását.

Megszületett egy minden eddiginél természetesebb gyógymód, a saját őssejtek célzott aktiválása.

2009-ben amerikai kutatók (E. H. Blackburn, C. W. Greider, J. W. Szostak) felfedezték, hogy az öregedés folyamata a kromoszómák védő szakaszának, a telomereknek a rövidülésével függ össze. Ennek a szakasznak a hosszától függ, hogy hány osztódásra képes egy sejt.
(Orvosi-élettani Nobel- díj)

2018-ban igazolták kromoszómavizsgálatokkal, hogy az Őssejt Aktiváló Faktor (Fibroblaszt Növekedési Faktor, FGF2) a telomerek hosszára van fiatalító hatással.

Laminine Omega+++

Összetevők:

 • Omega-zsírsavak 3 (EPA és DHA), 6, 9
 • Co-enzim Q10
 • K2-vitamin
 • megtermékenyített tojáskivonat

Ez az összetétel, egyedülálló módon támogatja a keringési rendszert. A vérkeringés fontossága minden korosztályban meghatározó: optimális vérmennyiségnek kell áramlani az agyba, a szívbe és minden szervbe.

A Laminine OMEGA+++ hatékony és biztonságos termék.

Az OMEGA+++ komplex is tartalmaz őssejt aktiváló tojáskivonatot, ezáltal célzottan az őssejtek szintjén van hatása. Ez megkülönbözteti minden más terméktől.

Ebben a szinergikus keverékben az összetevők egymás hatását erősítik. Az OMEGA 3 nagyon fontos az idegsejteknek és a szívben a sinus csomó sejtjeinek, melyek a szívritmust szabályozzák, valamint a szem ideghártyájának.

A Q10 a szívizmot, és a vázizmokat erősíti. A K2 vitamin a felesleges kalciumot a vérből a csontokba irányítja. Ezáltal az nem az érfalban rakódik le.

A borágó olaj nem tartalmaz méreganyagokat, és hatékonyabb a halolajnál, ugyanakkor nem kell hal utóízzel számolni.

A legjobb felszívódás érdekében az OMEGA komplex-et, étkezés előtt kb. 20 – 30 perccel érdemes bevenni.

1 dobozban 30 db kapszula van.

Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, (pl. keringési problémájára) akkor a termék fogyasztása előtt konzultáljon szakorvosunkkal.

Digestive+++ Anyagcsere javító

Összetevők:

 • Stabil probiotikus Bacillus coagulans
 • Prebiotikus keverék (rövid láncú gyümölcscukrok, jeruzsálemi articsóka, gyermekláncfű levél, inkagumó)
 • Enzim keverék 11 fontos emésztőenzimből (pl. bromelain, papain)

  A készítmény lényegében az emésztéshez és anyagcseréhez szükséges anyagok tökéletes egysége. Napi szintű kiegészítő, amely biztonságosan és hatékonyan támogatja az emésztő rendszer működését, így gondosan kiválogatott összetevői révén a lehető legnagyobb biológiai hasznosulást biztosítja mindazon tápanyagokból, amiket a szervezetbe juttatunk.

  • Elősegítheti a tápanyagok maximális felszívódását. (megszüntet hiányállapotokat)
  • Jó hatással lehet az egészséges működést biztosító baktériumok egyensúlyának fenntartására a vastagbélben.
  • Csökkentheti a gyomorban a savtúltengést, így segíthet a gyomorégés, a túl sok gyomorsav termelődés, emésztési zavarok, puffadás tüneteinek enyhítésében.
  • Elősegítheti a megfelelő bélműködést.
  • Hidegen sajtolt lenmag olajat is tartalmaz, aminek 50% az Alfa liponsav tartalma.

  1 dobozban 30 db kapszula van.

  Napi szinten étkezések közben 1 vagy 2 kapszulát kell elfogyasztani.

  Immune+++ Immun erősítő

  • Háromszoros védelem az immunrendszer erősítéséért
  • Természetes C-vitamin és gyógynövények keveréke
  • Komoly védelem a vírusok és baktériumok ellen
  • Gyomorsavnak ellenálló formula

  A LifePharm Global Network Immune+++ immunerősítő terméke egy rendkívül hatékony, természetes alapanyagokra támaszkodó étrend-kiegészítő készítmény.

  3 komponensből álló védelmi rendszerrel erősítheti és támogathatja a szervezet természetes védekező képességét.

  Az első, egy védelmi “pajzs”, mely lényegében egy poliszacharid komplex. Ennek alkotóelemei a Reishi, Maitake és Lepketapló gombák, melyek kutatásokkal igazoltan, jelentősen megnövelhetik a testben a T- és B-sejtek, valamint a “természetes ölő” sejtek, az NK-sejtek számát. Ezek a gombafajták közismertek antibakteriális és antivirális tulajdonságaikról.

  Másodikként említünk egy tiszta C-vitamin összeállítást, mely különleges módszerrel kerül előállításra, ezáltal jóval gyorsabban szívódik fel, mégis hosszabban tartó hatást eredményezhet. Így erősítheti az immunválaszt, támogathatja az egészséges immun működést, valamint csökkentheti a gyulladásos folyamatokat.

  Harmadik egy gyógynövény keverék, mely szintén természetes C-vitamin forrás. Ebben található Camu camu, Ashwagandha, Acerola, gránátalma és homoktövis (Hippophaer hamnoides).

  A csak bélben oldódó tabletta ellen tud állni a gyomorsav pusztító hatásának, és a vékonybélben fejti ki először hatását.

  1 dobozban 30 db tabletta van.

  Napi szinten étkezések előtt, 20-30 perccel 1 vagy 2 tablettát kell elfogyasztani.

  Omnia – a bőr egészsége egy kapszulában

  A megfelelő bőrápolás elengedhetetlen az egészséges és életerős megjelenéshez és fenntartásához. Azonban nem elegendő csupán különböző bőrápoló készítményeket magunkra kenni. Az általunk elfogyasztott ételek is kihathatnak a bőrünk egészségére. Ezért elengedhetetlen naponta a megfelelő mennyiségű vitaminok és tápanyagok bevitele annak érdekében, hogy a bőrünk a legjobb formáját mutassa!

  Az OMNIA egyetlen kapszulájában tartalmazza a létfontosságú vitaminokat, ásványi anyagokat és különleges tápanyagokat az egészséges és fénylő bőr kialakulásához. Három fő összetevőből áll, amelyek bizonyítottan revitalizálják a bőrét, ahogy öregszik.

  Lamiderm Apex – a bőr megújító szérum

  Lamiderm Apex Bőr Megújító Szérum: egy exkluzív regeneráló készítmény férfiak és nők részére.

  Összetevői:

  • FGF2 növekedési faktor (tojás proteinből),
  • gyógynövény kivonatok és
  • virág esszenciák

  A Torontói Egyetem bőrszövettani vizsgálatai alapján emberi bőrben az elasztin, kollagén és fibronektin mennyiség 200-250-350 %-kal nőtt három nap alatt. Ezért néhány nap, vagy hét használat után fokozatosan és tartósan fiatalodhat a bőr!

  Orvosi javaslat: pikkelysömörre, ekcémára, striákra, sebgyógyításra, petyhüdt, ráncos bőrre, hegek kezelésére kiváló lehet.

  Klinikai tesztekkel bizonyított!

  • A növekedési faktor olyan jelet ad, ami a kollagéntermelést stimulálhatja.
  • A szöveti sejtek növekedését serkentheti.
  • A gyulladásokat csökkentheti.
  • Kijavíthatja, kicserélheti és megújíthatja a bőr sejtjeit.
  • Stimulálhatja a bőr biokémiai folyamatait, ezáltal támogathatja a bőrszövet megújítását.
  • Csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését azáltal, hogy új kollagént termel és serkenti az ellasztin képződését.
  • Több hónap alatt jelentősen csökkentheti az öregségi foltokat és kiegyenlítheti a bőrt.
  • Csökkentheti a bőr durvaságát.

  Javíthatja a bőr állagát és rugalmasságát, a bőr puhaságát és feszességét.

  Refive – öt az egyben őssejt aktiváló formula

  Minden egyes REFIVE tasak tartalmaz öt LifePharm étrend-kiegészítőt, amelyek a bennük lévő bioaktív növekedési faktoroknak köszönhetően támogatják a DNS kijavítását az őssejtjeiben, miközben tökéletesítik a keringési, emésztési és immunrendszereit. A kényelmes napi bevitel érdekében, a lezárt tasakok nedvességállóak azért, hogy megőrizzék a frissességet és hatékonyságot. Ezzel a problémamentes megoldással egy helyen megtalálja a napi táplálékkiegészítőit az egészséges táplálkozás érdekében.

  Extrim – a sejtszintű súlykontroll formulája

  Ahogy öregszünk, úgy öregednek a sejtjeink is, ami gyakran súlynövekedéssel jár. Az ideális alak elérése lényegében a sejtjeink egészségétől függnek. Az Extrim Alakformáló éppen ezt a sejtszintű egészséget célozza meg egyedülálló formulájával.

  Ingyenes orvosi tanácsadást kérek

  Kérdésem van, több információt kérek

  Most szeretnék rendelni!

  Kapcsolódó oldalak, melyek szintén hozzájárulnak az őssejtjeink általi megfiatalodáshoz:

  OLDALINFÓ

  Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

  A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

  A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

  KÖZLEMÉNY

  A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú étrend-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!

  A weboldalon található adatok nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, vizsgálatot és terápiát! Az ossejtdoktor.hu összes tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál!