Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) [email protected]

Tudja Ön, hogy mi az Őssejt Aktiváló faktor, és mire jó?

Az Őssejt Aktiváló (FGF-2 fibroblaszt növekedési faktor) nem csak a sejtek szaporodását segíti, hanem jól működő sejtek kialakulására hat, vagyis a sejtdifferenciálódást segíti elő.

Mivel embrionális korban nagy mennyiségben termelődik, megvédi a gyorsan osztódó sejteket a daganatos elfajulástól (csak differenciált, egészségesen működő sejtek keletkeznek). Mivel természetes anyag, a nagy hatékonyság ellenére nincsenek mellékhatásai! Viszont fokozatos, és tartós javulást eredményez a felnőttkori problémáknál. 

Sajnos, felnőtt korban a környezeti ártalmak miatt az őssejt aktiváló faktor mennyisége lecsökken.

Gyorsabban öregszünk, mint amire lehetőségünk lenne. Bizonyos szerveink megbetegszenek. 

Az Őssejt Aktiváló Faktor 

 1. Megfiatalítja a sejtállományt
 2. Kicseréli a beteg sejteket.

Az LPGN termékei, táplálék-kiegészítői:

Őssejt Aktiváló

A készítmény egy különleges kombináció, mely

 • megtermékenyített tyúktojás kivonatból
 • tengeri fehérjékből, és
 • szárazföldi növényi fehérjékből áll.

Dr. John Davidson 1929-ben fedezte fel, hogy a csirke embrió, a megtermékenyítést követő 9-ik napon fejlődik a leggyorsabban. Arra következtetett, hogy ezen a napon, nagyobb mennyiségben van jelen az a faktor, amely az őssejtek differenciálódását, vagyis a különböző szövetféleségek kialakulását (elkülönülését) előidézi. Ezzel a faktorral idegrendszeri betegeket, cukorbetegeket, és daganatoktól szenvedőket gyógyított meg.

Az 1960-as években több kutatás bizonyította, hogy a felnőtt szervezetben is vannak differenciálódásra képes őssejtek, melyek képesek a szervek sejtállományát megújítani. Elkezdődtek az őssejtek beültetésével történő gyógyítások.

Dr. Bjoedne Eskeland norvég orvos, 50 évvel Davidson után, szintén az embrionált tojás fejlődését tanulmányozta, és igazolta a kanadai kutató által kivont faktor őssejtekre gyakorolt hatását.

Megszületett egy minden eddiginél természetesebb gyógymód, a saját őssejtek célzott aktiválása.

2009-ben amerikai kutatók (E. H. Blackburn, C. W. Greider, J. W. Szostak) felfedezték, hogy az öregedés folyamata a kromoszómák védő szakaszának, a telomereknek a rövidülésével függ össze. Ennek a szakasznak a hosszától függ, hogy hány osztódásra képes egy sejt.
(Orvosi-élettani Nobel- díj)

2018-ban igazolták kromoszómavizsgálatokkal, hogy az Őssejt Aktiváló Faktor (Fibroblaszt Növekedési Faktor, FGF-2) a telomerek hosszára van fiatalító hatással.

 

Omega Komplex

Összetevők:

 • Omega-zsírsavak 3 (EPA és DHA), 6, 9
 • Co-enzim Q10
 • K2-vitamin
 • megtermékenyített tojáskivonat 

Ez az összetétel, egyedülálló módon támogatja a keringési rendszert. A vérkeringés fontossága minden korosztályban meghatározó: optimális vérmennyiségnek kell áramlani az agyba, a szívbe és minden szervbe.

Az OMEGA komplex hatékony és biztonságos termék.

Az OMEGA komplex is tartalmaz őssejt aktiváló tojáskivonatot, ezáltal célzottan az őssejtek szintjén van hatása. Ez megkülönbözteti minden más terméktől.

Ebben a szinergikus keverékben az összetevők, egymás hatását erősítik. Az OMEGA 3 nagyon fontos az idegsejteknek és a szívben a sinus csomó sejtjeinek, melyek a szívritmust szabályozzák, valamint a szem ideghártyájának.

A Q10 a szívizmot, és a vázizmokat erősíti. A K2 vitamin a felesleges kalciumot a vérből a csontokba irányítja. Ezáltal az nem az érfalban rakódik le. 

A borágó olaj nem tartalmaz méreganyagokat, és hatékonyabb a halolajnál, ugyanakkor nem kell hal utóízzel számolni.

A legjobb felszívódás érdekében az OMEGA komplex-et, étkezés előtt kb. 20 – 30 perccel érdemes bevenni.

1 dobozban 30 db kapszula van.

Ha rendszeresen szed valamilyen gyógyszert, (pl. keringési problémájára) akkor konzultáljon szakorvosunkkal.

Anyagcsere Javító

Összetevők:

 • Stabil probiotikus Bacillus coagulans
 • Prebiotikus keverék (rövid láncú gyümölcscukrok, jeruzsálemi articsóka, gyermekláncfű levél, inkagumó)
 • Enzim keverék 11 fontos emésztőenzimből (pl. bromelain, papain) 

A készítmény lényegében az emésztéshez és anyagcseréhez szükséges anyagok tökéletes egysége. Napi szintű kiegészítő, amely biztonságosan és hatékonyan támogatja az emésztő rendszer működését, így gondosan kiválogatott összetevői révén a lehető legnagyobb biológiai hasznosulást biztosítja mindazon tápanyagokból, amiket a szervezetbe juttatunk. 

 • Elősegítheti a tápanyagok maximális felszívódását. (megszüntet hiányállapotokat)
 • Jó hatással lehet az egészséges működést biztosító baktériumok egyensúlyának fenntartására a vastagbélben.
 • Csökkentheti a gyomorban a savtúltengést, így segíthet a gyomorégés, a túl sok gyomorsav termelődés, emésztési zavarok, puffadás tüneteinek enyhítésében.
 • Elősegítheti a megfelelő bélműködést.
 • Hidegen sajtolt lenmag olajat is tartalmaz, aminek 50{745f5dd7cfb8fc2b484740a9f42816962eaff2f5ec09cd0de1697fb8130735c9} az Alfa liponsav tartalma.

 1 dobozban 30 db kapszula van.

Napi szinten étkezések közben 1 vagy 2 kapszulát kell elfogyasztani.

Immun Erősítő

 • Háromszoros védelem az immunrendszer erősítéséért
 • Természetes C-vitamin és gyógynövények keveréke
 • Komoly védelem a vírusok és baktériumok ellen
 • Gyomorsavnak ellenálló formula

 Az immunerősítő egy rendkívül hatékony, természetes alapanyagokra támaszkodó étrend-kiegészítő készítmény.

3 komponensből álló védelmi rendszerrel erősítheti és támogathatja a szervezet természetes védekező képességét.

Az első, egy védelmi “pajzs”, mely lényegében egy poliszacharid komplex. Ennek alkotóelemei a Reishi, Maitake és Lepketapló gombák, melyek kutatásokkal igazoltan, jelentősen megnövelhetik a testben a T- és B-sejtek, valamint a “természetes ölő” sejtek, az NK-sejtek számát. Ezek a gombafajták közismertek antibakteriális és antivirális tulajdonságaikról.

 Másodikként említünk egy tiszta C-vitamin összeállítást, mely különleges módszerrel kerül előállításra, ezáltal jóval gyorsabban szívódik fel, mégis hosszabban tartó hatást eredményezhet. Így erősítheti az immunválaszt, támogathatja az egészséges immun működést, valamint csökkentheti a gyulladásos folyamatokat.

 Harmadik egy gyógynövény keverék, mely szintén természetes C-vitamin forrás. Ebben található Camu camu, Ashwagandha, Acerola, gránátalma és homoktövis (Hippophaer hamnoides).

 A csak bélben oldódó tabletta ellen tud állni a gyomorsav pusztító hatásának, és a vékonybélben fejti ki először hatását.

 1 dobozban 30 db tabletta van.

Napi szinten étkezések előtt, 20-30 perccel 1 vagy 2 tablettát kell elfogyasztani.

Bőr Megújító Szérum

Bőr Megújító Szérum: egy exkluzív regeneráló készítmény férfiak és nők részére.

Összetevői:

 • FGF-2 növekedési faktor (tojás proteinből),
 • gyógynövény kivonatok és
 • virág esszenciák

A Torontói Egyetem bőrszövettani vizsgálatai alapján emberi bőrben az elasztin, kollagén és fibronektin mennyiség 200-250-350 %-kal nőtt három nap alatt. Ezért néhány nap, vagy hét használat után fokozatosan és tartósan fiatalodhat a bőr!

Orvosi javaslat: pikkelysömörre, ekcémára, striákra, sebgyógyításra, petyhüdt, ráncos bőrre, hegek kezelésére kiváló lehet.

Klinikai tesztekkel bizonyított!

 • A növekedési faktor olyan jelet ad, ami a kollagéntermelést stimulálhatja.
 • A szöveti sejtek növekedését serkentheti.
 • A gyulladásokat csökkentheti.
 • Kijavíthatja, kicserélheti és megújíthatja a bőr sejtjeit.
 • Stimulálhatja a bőr biokémiai folyamatait, ezáltal támogathatja a bőrszövet megújítását.
 • Csökkentheti a finom vonalak és ráncok megjelenését azáltal, hogy új kollagént termel és serkenti az ellasztin képződését.
 • Több hónap alatt jelentősen csökkentheti az öregségi foltokat és kiegyenlítheti a bőrt.
 • Csökkentheti a bőr durvaságát.

Javíthatja a bőr állagát és rugalmasságát, a bőr puhaságát és feszességét.

Ingyenes orvosi tanácsadást kérek

Kérdésem van, több információt kérek

Most szeretnék rendelni!

Kapcsolódó oldalak, melyek szintén hozzájárulnak az őssejtjeink általi megfiatalodáshoz:

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia, viszont a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm GN termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú táplálék-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!