Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Dr. Bjodne Eskeland helyezi az elmélet gyakorlatba

Csaknem 50 évvel később, a törekvés a megtermékenyített tyúktojás kivonatot újjáéledt Norvégia legkiválóbb szakértője tojás kutatás: Dr. Bjodne Eskeland. Dr. Eskeland vett Dr. Davidson eredeti kutatás egy lépéssel tovább, és feltételezték, hogy a részlegesen inkubáltuk, megtermékenyített tyúktojás, tartalmazott egy különleges kombinációja aminosavak, peptidek és fehérjék frakciók, amelyek segíthetnek biztosítani hihetetlen egészségügyi előnyei, ha az emberek által elfogyasztott. Ez magában foglalta a vitaminok, ásványi anyagok és fehérjék, valamint a fontos védelmi elemek, növekedési faktorok, a hormonok és más, biológiailag aktív komponensek.

Elméletileg ezek részlegesen inkubált, megtermékenyített tojás – Különösen 9 napos megtermékenyített tyúktojás – tartalmazott minden szükséges tápanyagot hogy új életet kezdeni, és a legnagyobb mennyiségű táplálkozás alakul meg egy élő lény. Tehát ez az a pontos időt, amikor a nagyon erős szövetet először kivontuk megfogalmazni LifePharm Global Network Laminine® formula.

Laminint tartalmazza a 9 napos megtermékenyített tyúktojás kivonat, valamint a keverék növény és tengeri fehérjék hozzá, hogy azt kiegészítve az összes esszenciális aminosavat. Több mint 80 évvel később, Dr. Davidson eredeti felfedezés ma kulcsa annak, hogy az ajtó a jobb egészség, jobb mentális, fizikai és érzelmi teljesítményt és kiegyensúlyozott élet, jobb életminőség.

Exkluzív, szabadalmaztatott formula
LifePharm Global Network kizárólagos jogokat gyártásához és terjesztése a páratlan összetevőket, amelyek együttesen válik laminint. A név származik a “laminin” *, amely az anyag megtalálható a mindannyiunkban sejtszinten, hogy a szó szoros értelmében “tart minket össze.” Az előnyök emberek kapott laminint annyira erőteljes, hogy sok úgy nevezik, hogy a “ragasztó, hogy tartja őket össze” – szellemileg, fizikailag és érzelmileg. Szó szerint és képletesen, ez a képlet jelenti az élet lényege.

Laminint, egészen egyszerűen, a képletet, hogy egészségesek, gazdagok és bölcs.

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú étrend-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!

A weboldalon található adatok nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, vizsgálatot és terápiát! Az ossejtdoktor.hu összes tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál!