Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Tudományos áttörés!

A Laminine Őssejt Aktiváló és a telomer kapcsolata

A telomer kutatásnak nagy figyelmet szentelnek az utóbbi időben a táplálkozás és öregedés gátlás tudományában. A telomerek védik, a sejtosztódások során a kromoszómák épségét. Ezeknek a védősapkáknak a hossza határozza meg a testünk sejtjeinek élettartamát, és egészségét. Egy mostani tanulmány bizonyítja, hogy az Őssejt Aktiváló elősegíti a hatékony sejt védelmet, és az egészséges sejtfejlődést, azáltal, hogy a telomerek megőrzik a hosszúságukat és vitalitásukat.

A történelmi felfedezés bizonyítja, hogy a Laminine Őssejt Aktiváló napi alkalmazása hosszabb telomereket eredményez.

A kutatók hangsúlyt helyeznek a telomeráz fontosságára, mely enzim felelős a telomerek hosszának a növekedéséért. A vizsgálatok kutatják a legjobb táplálkozási összetevőket, amelyek támogatják az egészséges telomer hosszúságot. Hosszútávú tanulmányok megerősítik, hogy az a diéta, mely gazdag antioxidánsokban, sovány húsokban, gyümölcsökben, zöldségekben, olíva olajban, és teljes kiőrlésű gabonákban, támogatja a megfiatalított telomer hosszúságot, amely egy igen fontos faktor az öregedési folyamat lelassításában.

Mivel a rövid telomerek gátolják a sejtek kifejlődését, erős összefüggés van az egészségügyi problémák megjelenése és életkor előre haladása között. A különösen nagy stressz, a kialvatlanság, a nyugati magas zsírtartalmú étkezés, és más egészségtelen körülmények vezetnek a rövidebb telomerekhez.

telomer

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú étrend-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!

A weboldalon található adatok nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, vizsgálatot és terápiát! Az ossejtdoktor.hu összes tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál!