Infó line: +36 (30) 303 3381 (Kérj visszahívást!) agica0523@gmail.com

Üzleti karrier lehetőség számodra

Üzleti lehetőség

Nemzetközi csapatunkba felvételt nyerhetsz, ha kellően motivált vagy, érdekel az őssejt aktiválás és az amögötti tudomány, a holisztikus – egészséges életmód, és szereted a kihívásokat.

Előnyt jelent a jó kommunikációs készség, optimista szemléletmód, kitartás. A szükséges marketing és üzletvezetési ismereteket menetközben folyamatosan elsajátíthatod. A készítmények hatékonyságát szakértő segítségével megismerheted.

Feladatkör: Baráti beszélgetések formájában információkat adni az őssejt aktiválásról, a készítmények használatáról, az orvosi konzultációk lehetőségéről, és az előadások időpontjáról. Adott esetben te is szervezhetsz tárgyalásokat, előadásokat.

Amit elérhetsz: jó csapatszellem, nemzetközi szintű versenyképes jövedelem, utazások, ajándék nyaralás, soha többet nem kell “dolgoznod”, mert ha azt csinálod amit szeretsz, a munkád a hobbid. Passzív jövedelem elérhető.

Rugalmas munkaidőben, – munkatársainknak – orvosi segítséggel népszerűsítheted a legkorszerűbb orvosi módszert, amely nagyfokú hatékonysága ellenére nem jár mellékhatásokkal és veszélyekkel. A készítmény éppen ezért bárki számára megvásárolható, és a tanácsadóink magas nemzetközi szintű jutalékot kapnak.

A bérezés teljesítmény alapú, de már az első hónapban is heti rendszerességgel számíthatsz a fizetésre.

Elérhetőségeinken részletes információt kaphatsz.

OLDALINFÓ

Ezt a weboldalt nem a LifePharm Global Network támogatja és működteti. Az oldalon található információk és nézetek kizárólag a weboldal tulajdonosáé, és nem minősülnek a LifePharm Global Network termékek hirdetésének.

A 100%-os visszavásárlási garancia megelégedettségi garancia a megmaradt termékek esetében kizárólag bontatlan, ép, sérülésmentes dobozokra vonatkozik!

A laboratóriumi és a klinikai vizsgálatok garanciát jelentenek, hogy a sejtélettani (a sejtállomány fiatalítása), és kromoszómális (a telomerek hossza) változások mindenki szervezetében végbe mennek, tehát nem csak súlyos betegségeknél érdemes alkalmaznunk. A végbemenő változások nem mindig látványosak, de sorsdöntőek lehetnek a jövőre nézve.

KÖZLEMÉNY

A LifePharm Global Network termékei nem gyógyszerek, hanem természetes alapú étrend-kiegészítők. Ha neked egészségügyi problémád van, konzultálj szakorvos tanácsadónkkal!

A weboldalon található adatok nem helyettesítik az orvosi tanácsadást, vizsgálatot és terápiát! Az ossejtdoktor.hu összes tartalma kizárólag tájékoztatási célt szolgál!